Îndrumător

TOMA CONSTANTIN

35.00 lei

În acest prim curs o să vorbim la modul general despre elementele de baza de care avem nevoie atunci când dorim să facem broderie. Este important să cunoaștem toate datele, pentru ca mai târziu, când avem cursurile practice, să avem aceste noțiuni de bază.

Prima lecție “Scurtă istorie a broderiei” o puteți vizualiza gratuit.

În toate lecțiile vor fi enumerate tipuri de produse, sfaturi de folosire, la ce să fim atenți când dorim să le achiziționăm. În cursurile următoare, care vor fi mai mult practice, o să vedem exact cum se folosesc fiecare din aceste articole și cum facem alegerea corectă.

În afară de materialele din platformă mai sunt disponibile gratuit o serie de materiale foarte utile despre broderia computerizată. O listă a acestor materiale puteți vedea apăsând butonul de mai jos.

Toma Constantin

Fac broderie computerizată din 1997.

Am trecut prin toate etapele, de la operator pe mașina de brodat la digitizare și organizarea producției.

Am pregătit de-a lungul timpului zeci de oameni pentru această meserie, fie din postura de coleg, fie din cea de șef de departament sau angajator.

În 2019 am absolvit și cursul de formator, din dorința de a mă specializa în a pregăti persoanele adulte și de a găsi cele mai eficiente forme și metode prin care pot să îi învăț pe alții.

Momentan, particip la un curs de specializare în Statele Unite, care urmează să fie finalizat cu o diplomă prin care să mi se atribuie titlul de Embroidery Bussines Expert.

Consider că oricâtă experiență ai într-un domeniu, întotdeauna ai lucruri noi de învățat, iar procesul de învățare nu se termină niciodată.

Plan de curs:

Lecția11.1
Lecția11.2
Lecția11.3
Lecția11.4

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *