Ne bucurăm că te afli aici!

Noi suntem echipa Embro Expert și credem cu tărie că broderia sau arta decorării țesuturilor și materialelor cu ac și ață, ar trebui să fie accesibilă oricărei persoane iubitoare de frumos, care dorește să se remarce. Această credință, bine definită în mințile noastre, a stat la baza creării Embro - platformă online de cursuri de broderie care deslușește tainele acestei arte.

POVESTEA UNEI AFACERI CU SUFLET

Am început să ne facem meseria cu bucurie și dedicare încă din anul 1997, când fondatorul Embro Expert, Constantin Toma, a început să lucreze ca operator pe mașina de brodat. Datorită interesului său pentru acest meșteșug, n-a trecut foarte mult timp până când Constantin a început să și digitizeze.

Timpul a trecut, iar compania noastră a progresat și fluctuat de la 1 până la 9 angajați.

Anul 2018 a fost marcat de două evenimente importante pentru noi: am ajuns la potențialul maxim de 45 de capuri de broderie și am început să importăm mașini de brodat Galaxy precum și softul de digitizare I-Cliqq.

În 2020 a luat naștere Embro: expert în broderie – platformă de cursuri de broderie, din dorința noastră de a transmite experiența pe care am acumulat-o de-a lungul anilor, către tine, cel care ai creativitate și dorință de a face lucruri deosebite.

MISIUNEA NOASTRĂ

Una dintre cele mai vechi forme de lucrări cu ac, broderia, a fost folosită din vremuri străvechi pentru a decora diferite tipuri de țesături. Ea nu a dispărut niciodată ci, la fel ca și noi, oamenii de rând, s-a adaptat, transformat și modernizat.

Embro este un institut de broderie, centrat pe educație. Însă este o altfel de educație față de cea cu care suntem obișnuiți. Ne angajăm să oferim, prin intermediul cursurilor de broderie, o educație de care lumea are o reală nevoie. Așadar, îmbinăm un meșteșug vechi, broderia, cu experiența de învățare a viitorului, online-ul.

Prin intermediul explicațiilor noastre, cuprinse în materiale video, texte sau ilustrații, modulele cursurilor de broderie computerizată te vor purta de la nivelul de începător la cel de experimentat, în care îți vei crea propriile proiecte la care visezi.

Îți oferim know-how-ul adunat de-a lungul celor 23 de ani de experiență în sfaturi legate de echipamentele de care ai nevoie, inclusiv tipurile de ace, de fire sau de inserțiile pe care să le utilizezi.

Cum se desfășoară cursurile de broderie?

La fel ca și viața noastră de zi cu zi, cursurile de broderie urmează un traseu foarte bine stabilit.

Cursurile de broderie debutează cu lecții legate de pregătirea mașinii, înfilarea ațelor, ingherghefarea și alte operațiuni de care ai nevoie pentru a începe brodarea. Odată ce vei fi stăpân pe acestea, vei avea acces la următoarele lecții, despre tipurile de inserții care se folosesc pentru anumite produse, alegerea acelor în funcție de ață, țesătură sau produs.

Separat, vei găsi modulul dedicat digitizării modelelor, în care se vor regăsi înregistrările lecțiilor online. În completarea acestora, venim mereu cu alte materiale în care rezolvăm, împreună, situații concrete.

Fiecare modul este conceput pentru a fi concis și ușor de urmărit, folosind termeni ușor de înțeles și instrucțiuni clare pentru a te menține interesat pe durata acestora.

Pe măsură ce vei dobândi cunoștințe despre cusăturile și instrumentele acestui meșteșug, cursul continuă cu îndrumări mai tehnice, mai avansate, cu soluții concrete pentru probleme apărute în situații reale din procesul de producție.

De asemenea, pe tot parcursul cursurilor, îți vom oferi sfaturi care să-ți faciliteze broderia și care te vor ajuta să eviți capcanele broderiei.

Devino și tu expert în broderie, alături de noi!

Din dragoste pentru broderie,

Echipa Embro