Întrebări frecvente

Platforma cursdebroderie.ro este o platformă educativă, online, prin care vei obține toată cunoștința de care ai nevoie pentru a desluși tainele broderiei computerizate. Pentru că ne dorim să livrăm calitate, cursurile noastre sunt compuse din înregistrări video care pot fi (re)vizualizate ori de câte ori dorești, în limita valabilității pachetului achiziționat.

  • celor care vor să se apuce să facă broderie: Lecțiile vor aborda subiecte precum tipuri de mașini de brodat, ațe, ace, inserții, modele, care sunt dotările de care ai nevoie, ce costuri implică broderia și digitizarea etc. Așadar, dacă urmează să faci pași spre broderia computerizată, vei fi în deplină cunoștință de cauză la sfârșitul acestor lecții.
  • celor care și-au cumpărat mașini de brodat și sunt la început: Dacă ai investit într-o mașină de brodat, aici vei găsi o mulțime de informații pe care nu le-ai găsi în altă parte.
  • celor care au experiență: În broderie, procesul de învățare nu se termină niciodată, deoarece mereu apar situații noi, neprevăzute.
  • firmelor cu mai mulți angajați: O companie se află mereu într-o schimbare. Unii angajați vin în timp ce alții pleacă. Cu toate astea, informația și baza ar trebui să rămână unitare. Pe măsură ce structura echipei tale se schimbă, renunță la „telefonul fără fir” și asigură-te că angajații tăi au acces la informația unitară pe care o regăsești în lecțiile de pe platformă.

Cu toate că lecțiile practice sunt făcute utilizând mașinile de brodat Galaxy și softul I-Cliqq, ele sunt gândite într-un mod tehnic. Așadar, vei dobândi informații despre tehnica de broderie și digitizare, pas cu pas. Acești pași pot fi puși în aplicare pe softul sau mașina de brodat pe care o folosești tu, indiferent de modelul pe care îl ai.

Da. Deoarece broderia este o meserie care se află într-o continuă schimbare.

Scopul nostru principal este să oferim calitate, să ne asigurăm că fiecare cursant înțelege cât mai bine și să aducem valoare în progresul tău spre digitizare. Așadar, lecțiile noastre nu sunt interactive. Platforma cursuridebroderie.ro conține materiale video înregistrate la care vei avea acces pe toată durata valabilității abonamentului tău. Ele pot fi (re)vizionate ori de câte ori vrei să faci asta.

Platforma cursdebroderie.ro are o structură simplă de urmărit, asemenea unei programe școlare. Ea este împărțită în 2 secțiuni mari. Fiecare secțiune cuprinde cursuri și fiecare curs cuprinde lecții video însoțite de materiale scrise sau grafice.

  1. Broderie

Câteva dintre cunoștințele pe care le vei dobândi de pe urma parcurgerii cursurilor noastre sunt cu privire la:

– Ce tipuri de ațe există?
– Cum să lucrezi fără gherghef?
– Care sunt dotările necesare în broderie?
– Cum să brodezi diferite articole?
– Ce înseamnă broderia de calitate?

  1. Digitizarea

Acest subiect va fi abordat la fel ca și cel de mai sus, în cursuri și lecții.
Câteva dintre cunoștințele pe care le vei dobândi după finalizarea cursurilor de digitizare sunt cu privire la:

-Cum să utilizezi comenzile speciale (tăiere, stop, nod)?
-Cum optimizezi tăierile sau schimburile de culoare?
-Cum să faci texte?
-Cum digitizezi broderia?
– Cum să brodezi cu dispozitive speciale?

Platforma cursdebroderie.ro conține cursuri video înregistrate, care pot fi ascultate și vizionate în ritmul tău, ori de câte ori ai nevoie, în limita valabilității abonamentului tău. Accesul la cursuri îl poți obține prin oricare din următoarele metode:

1.Pachet Pro pe viață: acest pachet include acces nelimitat la tot conținutul disponibil pe platformă. La achiziționarea acestui pachet, îți oferim și un cadou: suport telefonic sau online nelimitat.

-Investiția financiară pe care trebuie să o faci pentru a beneficia de acest pachet este de 1.500 euro.
-Pachetul este disponibil gratuit pentru clienții Galaxy (cei care au cumpărat deja sau urmează să cumpere o mașină de brodat de la noi).
-Dacă acest pachet nu îți îndeplinește așteptările, te poți dezabona în termen de 14 zile de la achiziționarea lui.

2.Pachet de digitizare pe viață: acest pachet cuprinde acces nelimitat la conținutul secțiunii de digitizare. La achiziționarea acestui pachet, îți oferim și un cadou: suport telefonic sau online nelimitat pentru digitizare.

-Investiția financiară pe care trebuie să o faci pentru a beneficia de avantajele acestui pachet este de 400 euro.
-Pachetul este disponibil gratuit pentru clienții (cei care au cumpărat deja sau urmează să cumpere softul I-Cliqq de la noi).
-Dacă acest pachet nu îți îndeplinește așteptările, te poți dezabona în termen de 14 zile de la achiziționarea lui.

3.Pachet Pro abonament: îți oferă acces la tot conținutul din platformă (brodare și digitizare) timp de o lună.

– Investiția financiară pe care trebuie să o faci pentru a beneficia de avantajele pachetului Pro abonament este de 50 RON / lună.
– Plata este recurentă și se face online, cu cardul.
– Te poți dezabona în orice moment, în termen de 30 de zile de la achiziționarea pachetului.

4.Pachet broderie cu abonament: acest tip de abonament îți oferă acces la secțiunea de broderie a platformei, timp de o lună.

– Investiția financiară pe care trebuie să o faci pentru a beneficia de pachetul Pro abonament este de 30 RON / lună.
– Plata este recurentă și se face online, cu cardul.
– Te poți dezabona în orice moment, în termen de 30 de zile de la achiziționarea pachetului.

5.Pachet Digitizare abonament: acest tip de abonament îți oferă acces la secțiunea de digitizare a platformei, timp de o lună.

– Investiția financiară pe care trebuie să o faci pentru a beneficia de pachetul Pro abonament este de 30 RON / lună.
– Plata este recurentă și se face online, cu cardul.
– Te poți dezabona în orice moment, în termen de 30 de zile de la achiziționarea pachetului.

Important de știut: pachetele pe bază de abonament beneficiază de suport online din partea experților noștri, prin intermediul grupului de Facebook (Totul despre broderia computerizata)
Garanția calității: toți clienții noștri beneficiază de garanția returnării banilor, în termen de 14-30 de zile de la efectuarea plății, în funcție de pachetul achiziționat.

Cursurile noastre încep de la doar 30 de RON / lună.

Da. Toți clienții noștri beneficiază de garanția returnării banilor, în primele 14-30 de zile de la efectuarea plății, în funcție de pachetul achiziționat.

– Sunt mult mai accesibile la preț spre deosebire de cursurile 1:1.
– Materialele video pot si (re)văzute ori de câte ori simți că este necesar.
– Te poți dezabona de la abonamentul achiziționat dacă nu îți satisface nivelul așteptărilor.
– Beneficiezi de suportul de care ai nevoie pe toată durata valabilității abonamentului tău.
– Înveți meseria broderiei și poți face bani din asta.
– Înveți în ritmul tău, de unde vrei și când vrei tu, din confortul casei tale.

 

Mai ai întrebări?